Akoestiek Artpanel

Wij werken samen met Incatro voor de beste Acoustics resultaten

Kunst waar je stil van wordt. Wol, zeep, water en wrijving. Dat is vilt. Ouderwets handwerk met een nieuwerwetse uitstraling. Van piepkleine wollen schapenharen tot immens grote wandobjecten. In talloze kleuren en verschillende dessins en technieken. Kunstig modern vakwerk met geluiddempende kwaliteiten. Want ja, dat is ook vilt: warm en geluidsabsorberend. Om stil van te worden.

Behalve geluiddempende kwaliteiten is vilt bestand tegen Uv-straling en is het vuilafstotend. Kleur en structuur is dus gegarandeerd.

Sssttt. Stil. Niet verder vertellen.

Baffles voor in de raadszaal Meierijstad in St Oedenrode.

AKOESTISCHE BAFFLES
Baffles zijn dubbelzijdige, akoestische prefab-schermen die aan kettingen of kabels aan het plafond worden gehangen. Door hun constructie zijn zij met name geschikt voor hogere ruimtes (vanaf vier meter hoogte) zoals bijvoorbeeld ontvangsthallen en zalen, of de receptieruimten in theaters en hotels.

In de praktijk leidt de toepassing van baffles tot een aanzienlijke reductie van het aantal decibellen in een ruimte. Geluidsmetingen in de praktijk en in onze testruimten lieten grote verschillen zien. Ter indicatie: een vermindering van 3 dB impliceert al een halvering van het geluidsniveau!

Ze zijn voorgemonteerd, flexibel in maatvoering (breedte en hoogte) en leverbaar in vilt- met of zonder prints – van hoogwaardige kwaliteit. Zowel de stof als de prints zijn vervangbaar waarbij de baffle zelf volledig intact kan blijven.

Artpanels voor in de raadszaal Meierijstad in St Oedenrode

Artpanels

Deze artpanelen zijn in meerdere maten/kleuren/afmetingen te bestellen.
Akoestische waarde: NRC 0.95 Alpha W = 1
Brandklasse: Inhoud A1, Spanstof B-s1-d1
Gewicht: 11kg per vierkante meter (m2)

Acoustic Art panel

Kleur: Op aanvraag

Afmeting: 180 bij 80 cm. (Op aanvraag andere maten beschikbaar)

Materiaal: merinowol & zijde

Profielkleur: Antraciet

Standaard profielkleuren zijn: Wit RAL 9016 of antraciet-zwart RAL 7021 . Andere kleuren zijn op aanvraag.

Structuur: Op aanvraag

Akoestische waarde: NRC 0.95 Alpha W = 1

Brandklasse: Inhoud A1, Spanstof B-s1-d1

Gewicht: 10kg per vierkante meter (m2)