Akoestisch Artpanel

Wij werken samen met Incatro voor de beste Acoustics resultaten

Kunst waar je stil van wordt. Wol, zeep, water en wrijving. Dat is vilt. Ouderwets handwerk met een nieuwerwetse uitstraling. Van piepkleine wollen schapenharen tot immens grote wandobjecten. In talloze kleuren en verschillende dessins en technieken. Kunstig modern vakwerk met akoestische resultaten. Want ja, dat is ook vilt: warm en geluidsabsorberend. Om stil van te worden.

Akoestiek Artpanel
previous arrow
next arrow
Slider

AKOESTISCHE BAFFLES

Baffles zijn dubbelzijdige, akoestische prefab-schermen die aan kettingen of kabels aan het plafond worden gehangen. Door hun constructie zijn zij met name geschikt voor hogere ruimtes (vanaf vier meter hoogte) zoals bijvoorbeeld ontvangsthallen en zalen, of de receptieruimten in theaters en hotels.

In de praktijk leidt de toepassing van baffles tot een aanzienlijke reductie van het aantal decibellen in een ruimte. Geluidsmetingen in de praktijk en in onze testruimten lieten grote verschillen zien. Ter indicatie: een vermindering van 3 dB impliceert al een halvering van het geluidsniveau!

Ze zijn voorgemonteerd, flexibel in maatvoering (breedte en hoogte) en leverbaar in vilt- met of zonder prints – van hoogwaardige kwaliteit. Zowel de stof als de prints zijn vervangbaar waarbij de baffle zelf volledig intact kan blijven.

AKOESTISCHE BAFFLES
Foto's: Maaike van Esch
previous arrow
next arrow
Slider