Puur & Grenzeloos

Neem elkaar in de armen en beweeg. Een Argentijnse tango of toch liever een Syrische Dabka. Afrikaanse dansen wisselen af met Engelse en Weense walsen. Danspassen vervagen, stijlen vermengen. Wat overblijft is samen bewegen op ritmische klanken. Dansen is puur en grenzeloos.

Met elkaar dansen laat altijd sporen na. Voetafdrukken en emoties, verbroedering en talenten. Deze sporen zie je duidelijk terug in het wandkleed van vilt, dat kunstenares Annie Veldkamp in samenwerking met heel veel ‘dansers’ heeft gemaakt in het kader van ‘De nacht van de vluchteling’. Uitgangspunt hierin is een wereld zonder grenzen, iets waar vluchtelingen dagelijks letterlijk en figuurlijk tegenaan lopen.

Om meer aandacht te vragen voor vluchtelingen in het algemeen en ‘De nacht van de vluchteling’ in het bijzonder, gaat het unieke wandkleed zelf ook op reis. Een jaar lang is dit wandkleed te zien en voelen op diverse en uiteenlopende plekken; bij culturele evenementen, in gemeentehuizen of in bankgebouwen.

Wil je dat het wandkleed – van 3 meter doorsnee – ook bij uw organisatie of bedrijf ‘’langskomt’? Dat kan. De bijdrage voor deze unieke aandacht voor de honderdduizenden vluchtelingen die onze wereld kent komt volledig ten goede van ‘De nacht van de vluchteling’.

Geïnteresseerd, geboeid of gegrepen? Of misschien alle drie. Neem dan contact op.

Eindresultaat:

img_4013img_6525